WIN EEN DAGJE VAREN!!

Diepstraten BiesboschQUIZ!

Bent u op zoek naar een leuke, actieve aanvulling op uw dagje varen? Neem dan deel aan onze BiesboschQUIZ! U speelt onze BiesboschQUIZ! op uw smartphone of tablet.

De BiesboschQUIZ! voert u over de wateren en door de kreken van het prachtige en unieke zoetwatergetijdengebied de Biesbosch. Tijdens deze vaartocht passeert u maar liefst 27 waypoints met vragen, foto- en doe-opdrachten over de Biesbosch! Het is in deze BiesboschQUIZ! niet het doel om de snelste tijd neer te zetten, maar om overal zoveel mogelijk punten te verdienen. Even pauzeren, genieten van de omgeving en tussentijds de benen strekken aan wal hoort er dus zeker bij. Vertrek- en eindpunt is Diepstraten Botenverhuur in de Oude haven van Drimmelen. Na afloop kunt u gezellig onder het genot van een drankje en een lekker hapje de resultaten nog eens met elkaar bespreken in ons café.

Meespelen met de BiesboschQUIZ! betekent automatisch kans maken op een geheel gratis dagje varen met onze Sloep Robuust 500! De scores van alle deelnemers worden bijgehouden en de foto- en doe-opdrachten worden beoordeeld op originaliteit. Bij iedere 50 deelnemers zullen we een winnaar bekend maken!

Koop uw tickets direct bij het online reserveren van uw boot of sloep, telefonisch of aan de balie bij Diepstraten Botenverhuur in Drimmelen!

Belangrijke informatie

  • Duur van de vaarroute 4 tot 5 uur zonder eventuele lange stops
  • Alleen te boeken in combinatie met de huur van een boot of sloep van Diepstraten Botenverhuur
  • Bent u met meerdere bootjes? Koop dan een ticket per bootje en ga de onderlinge competitie met elkaar aan
  • Bepaal zelf wanneer u de BiesboschQUIZ! gaat spelen, uw ticket is in het gehele jaar van aankoop geldig
  • De BiesboschQUIZ! wordt gedownload op uw smartphone of tablet, tijdens het spelen van de BiesboschQUIZ! heeft u een internetverbinding nodig, deze wordt alleen gebruikt tijdens het up- of downloaden van foto’s of filmpjes
  • Gebruik de meest recente smartphone of tablet die er binnen uw gezelschap beschikbaar is en geen smartphone of tablet die ouder is dan 3 jaar

Voor meer informatie klik hier voor het infoblad

Voor de handleiding van de BiesboschQUIZ! klik hier