Kajuitboten huren in Drimmelen: een heel andere Biesbosch ervaring

Onze kajuitboten geven u weer een heel andere ervaring. Door een kajuitboot te huren en vanuit Drimmelen de Biesbosch in te gaan, weet u dat een boot heeft met ruime zitplaatsen voor acht personen. Dat maakt onze kajuitboten zeer geschikt voor groepen en gezinnen. Rekening houden met het weer is niet per se nodig. Mocht het regenen, dan zit u in de kajuit toch droog. Door de geringe diepgang kunt u tot ver in de Biesbosch varen.

Ook kunt u kajuitboten huren en vanuit Drimmelen in de Biesbosch een GPS challenge varen. Diepstraten Botenverhuur Biesbosch organiseert deze samen met Water Events Geertruidenberg en Bootje Gezond voor groepen tot 100 personen.

Een motorboot huren voor een uitstekende visstek

Een motorboot huren in Drimmelen bij Diepstraten Botenverhuur en u kunt in de Biesbosch een uitstekende visstek opzoeken. Breng uw hele visuitrusting mee, de boten hebben ruim plaats hiervoor. Kom alleen of met uw vismaat. Varen met het gezin kan natuurlijk ook.De boot is geschikt voor maximaal vier personen.

De motorboten hebben een geringe diepgang. U kunt tot in de kleinste kreken komen. Zet de motor uit en pak de roeispanen. Maak van uw motorboot een fluisterboot. De bevers, en natuurlijk ook de reeën en vogels zoals het ijsvogeltje, zullen uw aanwezigheid pas op het laatste moment opmerken. Reserveer en plan uw vaartocht nu.