Boot huren in Drimmelen en plezierig in de Biesbosch varen

Een bootje huren in Drimmelen bij Diepstraten Botenverhuur geeft u de keuze uit een sloep, kajuitboot of motorboot. Een boot huren en de Biesbosch ingaan zal u verrassen. De Biesbosch is een bijzonder natuurgebied dat vanaf het water het beste is te verkennen. Bij Diepstraten Botenverhuur kunt u tegen aantrekkelijke tarieven een boot huren en vanuit Drimmelen de Biesbosch verkennen.

Diepstraten Botenverhuur heeft een vloot van meer dan 50 boten. Een bootje huren bij ons in Drimmelen kan één van onze luxe sloepen zijn. Of is een bootje huren en in de Biesbosch varen meer een sportieve uitdaging voor u? Met de familie of in groepen uit varen gaan kan uitstekend in onze kajuitboten. Een boot huren in Drimmelen bij Diepstraten Botenverhuur betekent dat u een boot kunt huren en de Biesbosch kunt ingaan op de manier die bij u past.

Ook hebben we verschillende slaap- en vaararrangementen. Een nacht of langer kamperen, maakt uw Biesbosch ervaring compleet. Dat kan in een Pipo wagen op Camping Oud-Drimmelen, in een beverkeet bij de Biesboschhoeve of op eenvoudige paalkampeerplaatsen diep in de Biesbosch.

 Een boot huren in de Biesbosch bij Diepstraten Botenverhuur

We vinden het belangrijk dat de beleving van uw dagje in Nationaal park de Biesbosch voldoet aan uw verwachtingen. Wij doen er alles aan om dit te realiseren. Voor vertrek nodigen wij u graag uit op ons café terras voor een heerlijke kop koffie met gebak. Nagenieten van uw vaartocht kan hier ook uitstekend. We serveren u graag een drankje.

Een boot huren in Drimmelen voor een vaartocht in de Biesbosch doet u bij Diepstraten Botenverhuur. Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.