Slapen in een echte keet op eiland de Vischplaat in de Biesbosch

Midden in de prachtige natuur van de Biesbosch ligt eiland “de Vischplaat”. Op dit eiland is de Biesboschhoeve gevestigd. Een melkveebedrijf gecombineerd met een unieke boerderijcamping in de gastvrije handen van familie Saarloos. Komt u kijken en meehelpen op de boerderij?

Diepstraten Botenverhuur en de Biesboschhoeve hebben samen leuke vaar- en slaaparrangementen samengesteld voor een onvergetelijke vakantie midden in de Biesbosch. U overnacht bij de Biesboschhoeve in de Beverkeet of Zeearendkeet en u beschikt over een boot naar keuze van Diepstraten Botenverhuur!

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met de Biesboschhoeve op +31(0)6 23939586  of via info@biesboschhoeve.nl.

Overnachten in een trekkershuisje of luxe gastenverblijf

In het rustieke Oud Drimmelen in de polders aan de rand van de Biesbosch is Camping Oud Drimmelen gevestigd. Op deze landelijke locatie biedt de familie van Oorschot u verschillende overnachtingsmogelijkheden in een van hun prachtige accommodaties of op de camping.

Speciaal voor u heeft Diepstraten Botenverhuur samen met Camping Oud Drimmelen unieke arrangementen samengesteld. U heeft de keuze uit een verblijf in een comfortabel trekkershuisje of in een luxe gastenverblijf. Fietsen huren? Geen probleem! En natuurlijk vaart u met een sloep of boot van Diepstraten Botenverhuur.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Camping Oud Drimmelen op +31(0)162 682598 of via het contactformulier op de website www.ouddrimmelen.nl

Biesbosch Smugglers

Dit is een erg leuke activiteit voor groepen. In kleine groepjes moet je zelf de route door de Biesbosch vinden om op verschillende locaties de smokkelwaar te bemachtigen. Als de smokkelwaar eenmaal is gevonden, dient de groep deze naar een andere locatie te smokkelen die aangegeven staat op de kaart. Mocht je een patrouille tegenkomen, dan moet je wat smokkelwaar inleveren op aanwijzing van de patrouille. Heb je als groep geen smokkelwaar om in te leveren, dan wordt er een groepslid gegijzeld. Deze kan later weer teruggekocht worden in ruil voor smokkelwaar. Op sommige plekken in de Biesbosch zou je zelfs te voet kunnen smokkelen om een mogelijk patrouille te ontwijken. Wie heeft er op het einde van het spel alle groepsleden nog? En wie heeft de verschillende smokkelwaar op de juiste locatie afgeleverd? De Biesbosch Smugglers kan met kano’s of met kajuitboten worden gespeeld. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij minimaal 20 personen kunnen wij deze activiteit al aanbieden vanaf €55,00 (inclusief btw)per persoon. Dit is natuurlijk inclusief begeleiding en uitleg. Uiteraard is deze activiteit ook uit te breiden met een eenvoudige of luxe lunch onderweg of een BBQ na afloop in de haven.

Neem voor dit arrangement of vragen over dit arrangement contact met ons op:
www.outrex.nl of info@outrex.nl
06-55817201 Hans