Slapen in een echte keet op eiland de Vischplaat in de Biesbosch

Midden in de prachtige natuur van de Biesbosch ligt eiland “de Vischplaat”. Op dit eiland is de Biesboschhoeve gevestigd. Een melkveebedrijf gecombineerd met een unieke boerderijcamping in de gastvrije handen van familie Saarloos. Komt u kijken en meehelpen op de boerderij?

Diepstraten Botenverhuur en de Biesboschhoeve hebben samen leuke vaar- en slaaparrangementen samengesteld voor een onvergetelijke vakantie midden in de Biesbosch. U overnacht bij de Biesboschhoeve in de Beverkeet of Zeearendkeet en u beschikt over een boot naar keuze van Diepstraten Botenverhuur!

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met de Biesboschhoeve op +31(0)6 23939586  of via info@biesboschhoeve.nl.

Overnachten in een pipowagen, simple camp of luxe gastenverblijf

In het rustieke Oud Drimmelen in de polders aan de rand van de Biesbosch is Camping Oud Drimmelen gevestigd. Op deze landelijke locatie biedt de familie van Oorschot u verschillende overnachtingsmogelijkheden in een van hun prachtige accommodaties of op de camping.

Speciaal voor u heeft Diepstraten Botenverhuur samen met Camping Oud Drimmelen unieke arrangementen samengesteld. U heeft de keuze uit een verblijf in een comfortabele pipowagen, simple camp of in een luxe gastenverblijf. Fietsen huren? Geen probleem! En natuurlijk vaart u met een sloep of boot van Diepstraten Botenverhuur.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Camping Oud Drimmelen op +31(0)162 682598 of via het contactformulier op de website www.ouddrimmelen.nl