Boten huren in Drimmelen en op uw gemak de Biesbosch invaren

Bij Diepstraten Botenverhuur  kunt u het hele jaar boten huren en vanuit Drimmelen de Biesbosch invaren. In  onze vloot van meer dan 50 boten – motorboten, sloepen en kajuitboten – vindt u altijd wel de boot die bij u past.

Diepstraten Botenverhuur in Drimmelen is een familiebedrijf. Al drie generaties lang is botenverhuur nabij de Biesbosch ons vak. Ons gezellige café aan de Oude haven is uw start- en eindpunt.
Reserveer uw boot +31(0)162 68 23 85 en plan uw vaartocht.

Boten huren in de Biesbosch: een uniek natuurgebied

De Biesbosch is uniek. Het is een van de weinige zoetwater-getijdengebieden in Europa. U maakt hier dus eb en vloed mee. Via het Hollands Diep en het Haringvliet staat de Biesbosch nog steeds in verbinding met de zee. Daardoor merkt u een getijdenverschil van zo’n 40 tot 80 centimeter.

De vele eilanden, riviertjes en stille kreken met glashelder water maken van de Biesbosch een avontuurlijk doolhof. Leg aan op een van de strandjes en geniet van de zon. Of verken de kreken en vaar tot in het hart van dit natuurgebied.

Bij ons boten huren in Drimmelen voor een Biesbosch tocht, betekent dat u verzekerd bent van service en kwaliteit. U gaat met een goed onderhouden sloep, kajuitboot of motorboot de Biesbosch in.