Eropuit! Beleef de Biesbosch in een motorboot of kajuitboot

Zin in een dag vol avontuur en natuur? Wij bieden je de kans om de adembenemende Biesbosch vanaf het water te ontdekken. Bij Diepstraten Botenverhuur vind je een divers assortiment aan motorboten, sloepen en kajuitsboten, perfect afgestemd op jouw avontuurlijke dag uit. Onze robuuste motorboten zijn uitgerust met een zuinige en stille 4-takt buitenboordmotor, waardoor je geruisloos de verborgen schatten van de Biesbosch kunt verkennen.

Jij bent de kapitein!

Na een korte instructie ben jij de kapitein van je eigen avontuur. Zonder de noodzaak voor een vaarbewijs kan vrijwel iedereen genieten van een dag op het water. We zorgen ervoor dat je op pad gaat voor een hele dag plezier!

Ontdek onze motorboten:

Robuust 600 huren Biesbosch

Sloep Robuust 600

Ruimte, luxe en uitstekende vaareigenschappen

8-persoons

Robuust 500 huren Biesbosch

Sloep Robuust 500

Onze meest populaire, compleet uitgeruste sloep

5-persoons

Kajuitboot huren Biesbosch

Motorboot groot

Stabiele open boot met buitenboordmotor

5-persoons

Kajuitboot huren Biesbosch

Kajuitboot

Ruime boot geschikt voor de hele familie

8-persoons

Kajuitboot klein

Ruime boot geschikt voor het gezin

4-persoons

Placeholder

Tourboot

Stoere open boot met stuurwielbediening

5-persoons

Ervaar de Biesbosch in een motorboot

Onze motorboten zijn ideaal voor de echte buitenmensen; zij die zelfs bij regen het avontuur niet schuwen. Ontdek de smalle kreekjes, waar je in stilte kunt genieten van de unieke flora en fauna. Houd je ogen open voor de zeearend die majestueus overvliegt en ervaar de Biesbosch in al zijn glorie.

laat de Biesbosch je verrassen met zijn ongekende schoonheid. Jouw tocht door de natuur begint hier, waar elk seizoen zijn eigen charme heeft en elke bocht in het water een nieuwe ontdekking biedt.