Wij bieden u de mogelijkheid om onze boten en sloepen te reserveren. Telefonisch reserveren is kosteloos. Online reserveringen betaalt u vooruit. Reserveren is natuurlijk niet verplicht. U kunt bij ons ook terecht zonder reservering. Wel raden wij u aan om te reserveren wanneer er goed weer voorspeld wordt. Het kan dan erg druk zijn en de mogelijkheid bestaat dan dat er geen boten of sloepen meer beschikbaar zijn.

  • Reserveren per dag kan het hele jaar;
  • Reserveren per ochtend of middag kan alleen van maandag tot en met vrijdag. In de maanden juli en augustus, weekenden, vakantieperiodes en op feestdagen inclusief vrijdag na Hemelvaart is reserveren per ochtend of middag niet mogelijk. Onze elektrisch aangedreven boten kunnen niet voor de ochtend gereserveerd worden!
  • Reserveren per uur is niet mogelijk!

Een hele dag is van 9.00 uur tot 18.00 uur. Bij telefonische reservering vragen wij u om een vertrektijd. Deze vertrektijd wordt door u zelf bepaald en kan zijn tussen 9.00 uur en 11.00 uur ‘s ochtends. Online reserveringen en vooruit betaalde reserveringen kunnen tot uiterlijk 15.00 uur opgehaald worden.

Een ochtend is van 9.00 uur tot 13.00 uur. Een middag is van 13.30 uur tot 18.00 uur. Reserveert u telefonisch voor een middag dan vragen wij u vriendelijk om tussen 13.00 uur en 13.30 uur aanwezig te zijn. Online reserveringen voor de middag kunnen tot uiterlijk 15.00 uur opgehaald worden.

Let op! In de winterperiode gelden andere vaartijden.

Reserveren is mogelijk per telefoon op telefoonnummer +31(0)162-682385 of online via deze website. Wilt u reserveren op de dag dat u wilt gaan varen? Neem dan voor 14.00 uur contact met ons op of klik hier voor de mogelijkheden!

Houd er rekening mee dat wanneer u zonder reservering naar ons toe wilt komen de boten en sloepen tot uiterlijk 15.00 uur kunnen vertrekken.

LET OP! Indien u de afgesproken vertrektijd niet kan halen, laat ons dit dan even weten dan houden we hier rekening mee! Mochten de bovenstaande tijden niet passen voor u, neem dan contact met ons op en informeer naar onze overige mogelijkheden. Wij helpen u graag!