Een kano huren in de Biesbosch

Zin om op eigen spierkracht de Biesbosch in te gaan? Een kano huren in Drimmelen bij onze botenverhuur is daarop het antwoord. Met een kano huren en de Biesbosch intrekken komt u tot in de meest ondiepe en smalle kreken. En dus tot in het hart van het natuurgebied. Het zachte spetteren van uw peddels verraadt nauwelijks uw aanwezigheid. Het spotten van Biesbosch bewoners zoals bevers, reeën en allerlei vogels lukt zo nog beter. U ervaart de Biesbosch van 100 procent dichtbij.

Kano huren in de Biesbosch met overnachting

Maak uw ervaring compleet met een overnachting in de Biesbosch. Diepstraten Botenverhuur Biesbosch heeft arrangementen waarmee u het varen met een kano en kamperen kunt combineren. Op de paalkampeerplaatsen De Bevert en de Jonge Deen van Staatsbosbeheer kunt u vrij kamperen. Deze plaatsen hebben geen voorzieningen. De twee boerderijcampings Bergeijk en Biesboschhoeve bieden meer comfort.

Ook kunt u uw vaartocht beginnen of afsluiten met logeren in een Pipowagen of in het Gastenverblijf van Camping Oud-Drimmelen of een Beverkeet van de Biesboschhoeve.

Vooraf reserveren is niet altijd nodig. Het is wel gemakkelijk om zeker te zijn van een plek.